Senna probeert te ontfutselen bij Bas of hij Billy naar huis zou sturen

Senna probeert te ontfutselen bij Bas of hij Billy naar huis zou sturen

Romy, Madilia en José zijn niet de enige die het gedrag van Billy bespreken. Ook Senna doet vertelt afgelopen avond over een situatie die heeft plaatsgevonden terwijl Bas weg was. Hij vertelt of de blikjes gate en wat er toen gebeurd is. Maar toen Beau erachter kwam deed Billy of ze er door ons ingeluisd was zegt Senna hoofdschuddend. Ja, zo is Bil reageert Bas. En begint daarna over iets anders. Mensen worden niet meer beschermd, ik kan naar huis sturen wie ik wil zegt hij.  Senna vertelt dat hij en andere bewoners hebben gespeculeerd over wie hij naar huis zou sturen. En vindt het slim om iemand te kiezen waar Bas van kan winnen. Ik weet het niet zegt Bas. Als ik mezelf populair wil maken buiten stuur ik Billy naar huis. Als ik gehaat wil worden stuur ik Johan weg haalt hij zijn schouders op. De twee praten nog wat na maar Bas laat nog niets los over wie hij naar huis zal sturen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Chagija at 02:47

  Ach wie is Senna nu wel om dat uit te vogelen. Hij kon ze eigen leven niet eens de baas. En wie wil die tweeling nu met hen eeuwige gezeur over alles en vooral over iedereen Wat een vieze karakter trekjes hebben ze

 2. ROb at 15:24

  Het is inderdaad zo dat Bas nu populair is, staat op de tweede plaats, Johan staat op de eerste plaats. Als hij Billy naar huis zal sturen, zal de buitenwereld juichen en zal zijn populariteit alleen maar stijgen, stuur hij Johan naar huis, dan zal hij dalen. Ik denk zelf dat zijn enige concurrent Cemal zal zijn.

 3. Petra at 15:10

  Ben het met je eens Mechel, vind ook dat Bas mijn respect heeft verloren, begrijp niet waarom het programma hem deze macht geeft, jammer! Ik hoop er nog steeds op dat hij zelf gaat, wieberen.

 4. mechel at 12:22

  Bah bah bah ze zitten met zijn alle aan ’t proberen om Billy eruit te werken, wat een vies soep zooitje zeg. Als Bas dat werkelijk zou doen vind ik hem echt een loser net als de rest van de aasgieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *