Ivan en Linda hebben een goed gesprek tijdens een avondwandeling

Ivan en Linda hebben een goed gesprek tijdens een avondwandeling

Linda en Ivan maken afgelopen avond, laat nog een wandeling en hebben het over gisteren. Linda vroeg hoe het met hem ging omdat hij er nogal somber uitzag maar Ivan niet reageerde. Ivan laat weten dat het wel goed gaat maar dat er heel veel dingen in zijn hoofd malen. Ik heb soms tijden dat ik me terugtrek, daar moet je je maar niet te veel van aantrekken voegt hij eraan toe. Linda knikt en zegt dat zij soms ook even alleen wil zijn. Dat hele boksgala eist gewoon veel van me, ik wil het allemaal goed regelen gaat Ivan verder. Linda vraagt of zij iets voor hem kan betekenen maar denkt dat Ivan niet graag iets uit handen geeft. Ik wil het graag zelf doen omdat alles perfect geregeld moet zijn vertelt Ivan. Senna wil Ivan graag helpen maar hij denkt dat Senna het nog niet helemaal onder de knie heeft om zo’n groot evenement te organiseren. Ik leer hem dingen, dan hoop ik dat hij het over een tijdje ook kan legt Ivan verder uit. De twee bespreken ook de keuze van Bas die nu snel dichterbij komt. Linda denkt dat Demi en Fay wel wat te vrezen moeten hebben. Wat haar betreft gaat René eruit. Ik ergerde me gisteren zo aan René met die wijn, ik moest echt op mijn lip bijten vervolgd ze lachend. Ivan en Linda wandelen en kletsen nog tot laat door, ze hebben een hoop te bespreken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *