Madilia en Linda bespreken de beste tactiek om Utopia te winnen

Madilia en Linda bespreken de beste tactiek om Utopia te winnen

Nadat Linda met Ivan een lange avondwandeling heeft gemaakt, vertelt ze hierover op de vide aan Madilia. Ik heb hem verteld dat ik oprechte interesse in hem toon en het dan jammer vind dat ik niks terugkrijg zegt Linda. Ivan reageerde daar niet zo op en dat vond Linda raar. Het voelt ook een beetje alsof hij afstand van je neemt. Jullie waren zo close met elkaar en nu niet meer reageert Madilia. Linda geeft op haar beurt aan dat ze dat ook zo voelt en denkt dat hij op zijn hoede is. Hij is iets van plan, ik denk dat hij voor veel opschudding gaat zorgen legt ze verder uit. Ivan is goed in het verzamelen van informatie tijdens een gesprek maar geeft zelden iets terug, daar zijn de twee het wel over eens. Linda oppert om dat ook te proberen. Om het spel te winnen moeten we misschien wat meer informatie achterhouden, dan doet hij ook en blijkbaar werkt het vervolgd ze zachtjes. De twee bespreken nog een tijdje wat de beste tactiek is om te winnen en gaan vervolgens lekker slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 13:27

    Dua de utopianen hadden dus wel gelijk dat ze iets voor Ivan voelde ,en zij maar gemaakt lachen en roddelen over de andere .Die twee horen echt op de vide bijelkaar roddelen en nog is roddelen ,Linda je hebt wat te zzeggen over Madilia maar je bent precies het zelfde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *