De sfeer tussen José en Billy is nog altijd om te snijden

De sfeer tussen José en Billy is nog altijd om te snijden

Gisteren hebben José en Billy een ruzie gehad over de printer. Johan zou de nieuwe printer aansluiten voor Johan maar omdat Billy achter de computer bleef zitten heeft Johan gezegd dat ze maar een monteur moet laten komen. Als de twee elkaar op deze nieuwe dag tegenkomen in de badkamer is de sfeer ijzig. Ik ben niet blij met gisteren Bil, dit gaat me heel veel geld kosten zegt José boos. Billy snapt niets van wat José zegt naar eigen zeggen is ze niet bewust achter de computer blijven zitten. Ik heb niet eens een seintje van Johan gekregen, anders was ik echt wel weggegaan voegt ze eraan toe. We moeten met elkaar leven hier Billy, dus laten we het een beetje leuk houden gaat José verder. Billy vindt het vreemd dat José zo’n wrok koestert en wil dit graag uitpraten, dit omdat Billy het niet met opzet gedaan heeft. Laten we de dingen niet weer oprakelen, dan maak ik me weer kwaad snauwt José. De twee gaan geïrriteerd weer hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. kaatje at 15:37

  Wat kan ze liegen, Johan heeft wel gezegd, dat hij achter de computer wilde. Daar begon al die narigheid mee. Billy liegt zoveel, het is te erg voor worden en ze verdraaid ook alles. Weg met Billy

  • ROb at 15:55

   Ze heeft het wel expres gedaan, ze vertelde dat Johan de naam van Romy had doorgehaald en dat was niet waar, Romy had zelf haar naam doorgehaald. Billy ging ervan uit dat zij dan maar recht had op de plaats van Romy en heeft Johan weggejaagd die vervolgens weer boos weg liep. Ze is gewoonweg niet eerlijk en jaagt iedereen op de kast. Het besluit van Bas moet vrijdag duidelijk zijn en Billy naar huis sturen, dan wordt de sfeer voor de laatste vier maanden prettig voor de kijkers en zeker ook voor de bewoners.

  • ROb at 16:00

   Je hebt helemaal gelijk Kaatje, helaas komt mijn bericht niet door, om wat voor reden weet ik niet, er staan geen ongenuanceerde woorden in. Hoe ik ook het bericht aan pas, steeds heb ik de melding dat het bericht wordt gecontroleerd. Jammer is dat.

 2. ROb at 15:29

  Ze heeft het wel met opzet gedaan, ze vertelde dat Johan de naam van Romy had weg gekrast en dat was niet waar, Romy had zelf haar naam doorgehaald. Billy ging ervan uit dat zij dan maar recht had op de plaats van Romy en joeg Johan weer kwaad weg. Ze is gewoonweg vies en jaagt iedereen op de kast. Het besluit van Bas moet vrijdag duidelijk zijn en Billy naar huis sturen, dan wordt de sfeer voor de laatste 4 maanden prettig voor de kijkers en zeker ook voor de bewoners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *