José vindt dat Billy egoïstisch bezig is

José vindt dat Billy egoïstisch bezig is

Nu het is geëscaleerd tussen Johan en Billy, is Johan niet te genieten. Johan zou José vandaag helpen met het aansluiten van haar nieuwe printer. Als José aan Johan laat weten dat de computer weer vrij is zegt hij dat hij geen zin meer heeft om de printer te installeren en José maar een monteur moet laten komen. José wordt daardoor ook boos. En roept door de loods heen dat ze de printer terug zal sturen, omdat Johan het niet meer wil doen. Johan wordt steeds van de computer weggejaagd. Ik snap dat hij het spuugzat is moppert ze terwijl ze achter de computer aan het werk gaat. Al snel komen de tranen door alle frustratie. José haar printer kan nog steeds niet aangesloten worden en dit is volgens haar allemaal te danken aan Billy. Hij loopt zelf weg José, nu ophouden met je gezeik reageert Billy op José haar gemopper. José gaat er tegen in en zegt dat ze egoïstisch bezig is. K*twijf mompelt José even later door haar tranen heen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *