Chipp en Romy bespreken de ruzie van Billy en Johan

Chipp en Romy bespreken de ruzie van Billy en Johan

Als Chipp en Romy buiten lopen, praten ze over de ruzie tussen Billy en Johan. Romy is benieuwd naar wat er precies is gebeurd en Chipp legt haar alle details uit. Ik word zo moe van dat mens zucht hij, doelend op Billy. En vertelt dat Billy weigerde om de computer aan Johan te geven, omdat ze dacht dat Johan Romy haar naam had doorgekrast en snel zijn eigen naam had opgeschreven. Oh echt? Ik heb mijn naam zelf doorgekrast reageert Romy verbaasd. En zegt dat Johan al aan had laten weten dat hij op de computer wilde. Chipp knikt, hij weet ook dat Johan de waarheid sprak. En vertelt dat Billy beweerde dat ze op Romy haar tijd mocht. Dat hebben we helemaal niet afgesproken roept Romy. Ze is klaar met haar vriendin. Ik moet echt niet met haar praten want dan ga ik helemaal flippen eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. hennie at 15:23

    chipp nu opeens bezig buiten heb hem al die tijd niks zien doen alkeen achter een pc zitten wil zich nu van goede kant laten zien en bemoeit zich met alle opstootje bang dat ie weg word gestuurd omkopen dat is normaal he cgipp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *