Johan ontploft door een verwijt wat Billy richting hem maakt

Johan ontploft door een verwijt wat Billy richting hem maakt

Als Billy achter de computer zit, laat Johan weten dat hij op de computer hoort te zitten. Maar Billy is niet van plan om van de computer weg te gaan voor hem. Ze bekijkt naar het rooster en ziet dat Romy haar naam bij dit tijdstip staat. De naam is alleen doorgekrast en ernaast staat Johans naam gekrabbeld. Dit heb je net zelf doorgekrast merkt Billy geïrriteerd op. Dit verwijt pikt Johan niet. Dat is niet waar Billy, het stond al doorgekrast roept hij kwaad. Wat denk je nou zelf? Idioot! gaat hij verder. Billy kijkt hem vol verbazing aan en laat hem weten dat hij kalm aan moet doen. Maar hier heeft Johan geen oren naar, kwaad stampt hij de loods weer uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. saskia at 00:01

  Nans, waar heb je het over, met je hij durft.
  Ik weet niet met welke ogen jij kijkt.

  Johan, zijn opvoeding is echt verkeerd gegaan, heeft alleen een grote mond, voert niks uit, gewoon een lompe boer die niet echt slim is.

  En billy, billy is een monst.er

  • ROb at 07:50

   Ze hebben Johan zo gemaakt daar, hij is eerlijk en zegt waarop het staat. Hij wordt elke keer beschuldigd van iets wat hij niet gedaan heeft. Wat hij wel gedaan heeft zal hij ook eerlijk toegeven. Maar Romy heeft haar naam zelf doorgekrast en Billy geeft Johan weer de schuld. Vind je het gek na alle beschuldigingen richting Johan dat hij nu eens uit zijn dak gaat?

 2. Nans at 20:22

  Johan durft tenminste te zeggen wat hij denkt, derest is bang om eruit gestemd te worden, johan laat zijn goede en slechte kant zien, die elk mens heeft, ik hoop dat johan blijft want ook van dat huwelijk van baldr heeft johan gelijk, dat kun je gewoon niet maken!

 3. Doortje at 16:03

  Ja, Johan kan gemeen zijn! Maar…………. Billy lokt het zo smerig uit, evenals bij José en dan later tegen iedereen een verdraaid verhaal vertellen !
  Hoop echt voor Billy en de rust vrijdag EXIT!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *