Linda heeft Utopia verlaten voor het tv programma stelletje pottenbakkers

Linda heeft Utopia verlaten voor het tv programma stelletje pottenbakkers

Het is een bijzondere dag voor Linda vandaag. Ze heeft namelijk haar eerste opname voor het programma stelletje pottenbakkers. Beau maakte haar al vroeg wakker, waarna Madilia ook al snel ontwaakt. Ze maakt een ontbijtje klaar voor Linda die zich ondertussen klaarmaakt. Beau biedt haar hulp aan Madilia aan en de twee maken een luxe fruitsalade, een tosti en een boterham met pindakaas. Niet veel later komt Billy ook de keuken in om te vragen of ze kan helpen. Linda reageert blij op haar luxe ontbijt en eet deze vrolijk op. Cemal en Romy zijn ook wakker geworden en komen gezellig bij haar zitten. Dan is het toch echt tijd voor haar om te gaan en met een grote tas loopt ze naar de poort, gevolgd door Billy, Cemal, Romy, Madilia en Beau. Je gaat wel winnen moedigt Billy Linda aan. Het groepje wenst haar succes en zwaait haar uit terwijl ze enthousiast haar naam joelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *