Romy en Billy hebben een discussie over wijn

Romy en Billy hebben een discussie over wijn

Het loopt de laatste tijd al niet zo lekker tussen Billy en Romy. Dit omdat Billy niet op Romy heeft gestemd voor vrijstelling. Hierdoor besloot Romy afstand te nemen van haar vriendin. Afgelopen avond zijn de twee weer in een discussie belandt. Tijdens het pokeren, besloten de bewoners een drankje te drinken. Ook Romy had wel trek in een wijntje en daarom besloot ze dit voor zichzelf in te schenken, uit Billy haar wijnfles. Dit vond Billy niet fijn omdat ze zelf voor de wijnfles had betaald. Dit stuitte Romy dan weer tegen de borst. Dat er zo moeilijk wordt gedaan door een beetje wijn zuchtte ze. Billy legde vervolgens uit dat ze niet veel geld heeft en er daarom zuinig mee probeert om te gaan. Romy vertelde op haar beurt weer dat ze zo vaak dingen voor Billy betaalt. Dat voelt heel naar als je dat zegt kaatste Billy terug. Romy liet weten dat die gedachte als eerste in haar opkwam. Na wat gekibbel besloten de twee om er niet verder over door te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. joke gotte at 15:56

  Dit is te gek voor woorden Romy betaalt alles voor dat monster ,en dan mag zij geen wijn van Billy pakken en dat noemt zich nou vriendin.Dat mens is echt gestoord ,ze verziekt de hele sfeer daar in Utopia,en ze dnkt ook nog dat ze gekozen wordt voor Utopia van het jaar hoe zielig en gek kan je zijn gauw vrijdagnaar huis

  • ROb at 07:41

   Het lijkt me sterk als Billy Utopiaan van het jaar zal worden, ze heeft maanden achter elkaar de eerste stem gekregen van het publiek bij de nominaties. Hoop maar dat ze vrijdag naar huis wordt gestuurd door Bas, zo niet, dan denk ik dat Talpa er achter zal zitten.

  • ROb at 07:43

   Het lijkt me sterk als Billy Utopiaan van het jaar zal worden, ze heeft maanden achter elkaar de eerste stem gekregen van het buitenwereld bij de nominaties. Hoop maar dat ze vrijdag naar huis wordt gestuurd door Bas, zo niet, dan denk ik dat John de Mol er achter zal zitten.

 2. Ruud at 14:18

  Billy teert alleen maar op iemand anders geld , en dan wordt ze kwaad als iemand de war over zegt , nee Billy kijk eens goed in de spiegel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *