Beau en Johan hadden een hele gezellige avond in het huisje van Beau

Beau en Johan hadden een hele gezellige avond in het huisje van Beau

Terwijl veel van de bewoners aan het pokeren zijn, hebben Johan en Beau zich teruggetrokken in het huisje van Beau. De twee liggen gezellig op bed en kletsen over van alles en nog wat. Beau stelt veel vragen aan Johan, om hem beter te leren kennen. Zo vraagt ze hem onder andere naar zijn lievelingsfilm, wat het gekste is wat hij ooit heeft gedaan en wat hij zou doen als hij nooit meer zou hoeven te werken. De twee vermaken zich erg goed en lachen wat af. Ook de terugkeer van Bas wordt uiteraard besproken. Geef die jongen maar een envelop met ellende zegt Johan. Hij is van mening dat Bas veel te populair wil doen met de beslissing die hij moet maken. Pannenkoek voegt hij er geïrriteerd aan toe. En denkt dat Bas hem weg gaat sturen maar Beau denkt dat Bas dat helemaal niet gaat doen. Je moet je niet zo druk maken benadrukt ze liefkozend waarbij ze hem over zijn wang streelt. De twee zoenen en knuffelen nog wat waarna Johan zijn eigen bed gaat opzoeken. Slaap lekker Beau zegt Johan met een knipoog.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *