De bewoners uit Utopia brachten hun avond pokerend door

De bewoners uit Utopia brachten hun avond pokerend door

De bewoners hebben ervoor gekozen om afgelopen avond pokerend door te brengen. Met acht bewoners zitten ze om tafel wanneer de kaarten worden gedeeld. De tafel ziet er op het eerste ogenblik aardig professioneel uit. De ene speler heeft een grote zonnebril op, de ander vindt de zonnebril niet genoeg en zet daar ook een hoofddeksel bij op. Het ziet eruit als een bijzonder spelletje poker. Hoewel er normaal gesproken niet tot nauwelijks gecommuniceerd wordt aan een pokertafel omdat je je pokerface het gesprek moet laten voeren, wordt er aan deze tafel juist bijzonder veel overlegd. Het klinkt gezellig en zo ziet het er ook uit maar hoelang blijft het gezellig?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *