Linda trekt het gedrag van René niet meer

Linda trekt het gedrag van René niet meer

Madilia en Linda zitten afgelopen avond achter de computer de boodschappen te bestellen en zien en horen alles wat er aan de eettafel besproken wordt. Jezus, die zit echt tot aan z’n elleboog in zijn reet mompelt Linda hoofdschuddend. Ze doelt op René die niet weg te slaan is bij Bas. Vol verbazing aanschouwt Linda het tafereel en laat aan Madilia weten dat ze niet meer op die man moet letten, hij zit echt in mijn allergie. En vertelt dat ze zich ergert aan het feit dat René terugkomt op de afspraak die tijdens de vergadering is gemaakt. De afspraak was dat er geen flessen van de bv meer gekocht konden worden en dat René bij iedereen langs zou gaan om zijn of haar wijnbestelling op te nemen maar dat heeft hij niet gedaan. Niets zeggen, niets zeggen verbijt Linda zichzelf. Madilia adviseert Linda om er maar niet op te letten en haar concentratie te houden bij de boodschappen.Na een tijdje houdt Linda het niet meer. Gaat hij nu echt wijn verkopen uit de bar? vraagt ze geïrriteerd aan Beau en Madilia. Laat het los Lin, anders ben jij straks de zeikerd mompelt Madilia. Maar Linda laat het niet los en gaat er op door, ze krijgt bijval van Beau en de twee snappen niet wat René bezield. Bloed irritant zucht Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *