René zorgt volgens Linda om een hoop onduidelijkheid rondom de drankvoorraad

René zorgt volgens Linda om een hoop onduidelijkheid rondom de drankvoorraad

Er is gisteren besloten dat er geen drank meer gekocht wordt van de bar. René en Linda hebben daarom afgesproken dat de bewoners allemaal een eigen wijnvoorraad aan kunnen schaffen mochten ze wijn willen hebben. René zou voordat hij de bestelling ging doen langs alle bewoners gaan om te kijken wie er wijn wilde bestellen. Echter blijkt nu dat René niet bij iedereen langs is geweest en hebben dus niet alle bewoners de kans gekregen om iets te bestellen. Chipp is het er afgelopen avond dan ook helemaal niet mee eens en zegt nu al van plan te zijn een fles te jatten van de bar die hij achteraf zal betalen. Dit zint Linda, die nu al problemen voorziet, helemaal niet. Hij zorgt voor zoveel onduidelijkheid vervolgd Linda over René. Chipp stapt daarna naar René toe om verhaal te halen. Hij geeft aan het vervelend te vinden dat er zo slecht gecommuniceerd wordt. Want nu is er iets besloten zonder dat hij dat weet en kan hij hier geen rekening meer mee houden. René geeft aan dat het allemaal wel goedkomt en dat de bewoners nu nog tegen hem kunnen zeggen hoeveel flessen ze willen hebben. Dit zorgt er zichtbaar voor dat Chipp gerust is gesteld, want als hij nog kan bestellen is er wat hem betreft niks aan de hand.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *