Ivan weigert het gesprek met Linda aan te gaan

Ivan weigert het gesprek met Linda aan te gaan

Gaat het een beetje vraagt Linda aan Ivan als ze ziet dat hij een beetje somber aan tafel zit. Ivan knikt rustig maar praat niet veel. Linda probeert een gesprek aan te knopen maar Ivan reageert niet echt. Hij staat op en loopt weg, Linda verbouwereerd achterlatend. Ik geeft het op zegt Linda terwijl ze haar stoel naar achteren schuift. Ik ga het niet meer proberen, ik vind het prima voegt ze eraan toe terwijl ze naar Madilia loopt die op de bank zit. Ze is er helemaal klaar mee en spuwt haar gal bij haar vriendin. Maar laat hij je nou zitten terwijl je een gesprek met hem aan probeert te knopen? vraagt Madilia verbaasd. Linda knikt en zegt dat ze een gesprek met hem aanging omdat ze oprecht geïnteresseerd is in hoe het met hem gaat. Maar blijkbaar interesseert het hem niet, prima dan niet vervolgd ze fel. Madilia vindt het op haar beurt maar een raar verhaal en adviseert Linda om hem lekker in zijn sop te laten gaarkoken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. saskia at 17:19

    Aubergine zeg…
    Als er iemand oprecht is en niet roddelt, is dat Ivan wel.
    De enige daar die je utopiaamn kan noemen, een harde werker en een echte vent, zoals een man hoort te zijn.

  2. kaatje at 12:07

    Heb gisteren het stukje gezien, dat Ivan aan Mehmet vroeg of hij roddelde over Ivan. Werkelijk, de rillingen liepen mij over de rug. Zo eng, en loerend en bedreigend , die uitstraling en blik van Ivan. Was vreselijk om te zien, die man is gewoon heel gevaarlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *