Linda, Cemal en Baldr zijn niet blij met de werkwijze van René

Linda, Cemal en Baldr zijn niet blij met de werkwijze van René

Linda, Baldr en Cemal praten afgelopen avond in de keuken over de werkwijze van René. Wat hij heel slim doet, is alles in het midden laten spreekt Linda uit. Ja inderdaad antwoordt Baldr. Hij heeft nooit een recht antwoord voegt hij eraan toe. En legt een situatie uit aan Cemal en Linda waarin René niet tot een antwoord kwam. Hij bleef er maar omheen draaien en ging van Pluto naar Mars en van Venus naar Jupiter gaat hij verder. Cemal barst vervolgens in lachen uit en ook Linda vindt het erg grappig. Linda doet ook een gesprekje na met René en heeft vervolgens ook de lachers op haar hand. Ik word zo moe van die man zucht ze verder. Cemal laat op zijn beurt weten dat hij de verhalen van René meestal met een korreltje zout neemt. Het drietal doet nog een paar situaties na en hebben de grootste lol. Na een tijdje hebben ze er genoeg van en gaan ze ieder hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *