Mehmet kan na zijn ruzie met José haar niet meer serieus nemen

Mehmet kan na zijn ruzie met José haar niet meer serieus nemen

Terwijl Madilia en José met elkaar in de caravan kletsen over de ruzie van José met Mehmet, doet Mehmet ook zijn verhaal bij de drieling. Mehmet legt Chipp, Demi en Fay uit dat José hem altijd iets vraagt op een bepaalde dwingende manier. De drieling is niet echt verbaasd over het akkefietje met José aangezien zij zelf vaak genoeg ook in zijn positie hebben gestaan. Ze vraagt altijd iets alsof de wereld vergaat als het niet direct gebeurd gaat Mehmet verder. Maar hoe voel je je nu bij die ruzie dan vraagt Fay aan Mehmet. Mehmet is duidelijk niet echt onder de indruk. Ik voel me gewoon normaal. Ik kan haar niet serieus nemen benadrukt hij. Het is altijd gedonder met José sluit Chipp af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *