José heeft het helemaal gehad met Mehmet

José heeft het helemaal gehad met Mehmet

Mehmet en José hebben een aanvaring gehad waar Madilia graag meer over wil weten. Madilia en José zitten afgelopen avond samen in de caravan van José wanneer Madilia haar vraagt naar de ruzie. José heeft het idee dat ze Mehmet geen vragen mag stellen aangezien ze altijd nee als antwoord krijgt. Blijkbaar kan Mehmet het toontje waarop José praat niet waarderen. José is zich van geen schuldbewust en zegt dat ze altijd op deze manier tegen en met mensen praat. Ze peinst er dan ook niet over om Mehmet te smeken over iets heel normaals. José had hem een vraag gesteld over de financiën maar Mehmet gaf wederom aan dat hij er geen tijd voor had. Het is het enige wat hij doet, twee keer per dag op die computer en voor de rest vreet hij uit z’n neus. Madilia geeft haar vervolgens groot gelijk en moet lachen wanneer José imiteert hoe zij Mehmet een vraag zou moeten stellen. Hij loopt de hele dag van de bank naar de rookcell en zit twee keer per dag achter de computer voor de finance reageert Madilia weten. Hoe dan ook, José heeft het duidelijk even gehad met Mehmet. Ik heb niks fout gedaan, hij kan de tering krijgen eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *