Beau vraagt Bas opheldering over bewoners die hem om willen kopen

Beau vraagt Bas opheldering over bewoners die hem om willen kopen

Beau wil meer weten over de geruchten die de ronde gaan en besluit het gesprek met Bas aan te gaan. Zo gaat het gerucht dat Bas een aanbieding heeft gehad van 2000 euro om iemand naar huis te stemmen. Bas geeft aan dat deze geruchten kloppen wat ervoor zorgt dat Beau hier meer van wil weten. Wat ga je met het aanbod doen? vraagt ze aan Bas die hier nog niet helemaal over uit is. Beau heeft al een vermoeden dat dit aanbod van één van de grootverdieners moet komen. Het kunnen er twee zijn, José of de drieling probeert Beau los te peuteren. Aangezien José net een pottenbak machine heeft gekocht voor Linda rekent Beau uit dat het de drieling moet zijn, maar Bas zegt niets. Ben jij gevoelig voor omkoperij? vraagt Beau nieuwsgierig verder. Bas geeft aan dat hij niet gevoelig is voor omkoperij maar dat hij al eerder een aanbod heeft gehad van 1000 euro en nu van 2000 euro. Ik wacht gewoon op een betere aanbieding gaat hij verder. Het enige dat vaststaat is dat niets vaststaat vervolgd hij wijs. Bas denkt verder  wel dat wanneer hij zijn keuze heeft gemaakt dat hij 1-0 achter staat bij zowel de bewoners als de kijkers buiten. Tenzij ik Billy naar huis stuur, dan word ik echt op handen gedragen benadrukt hij. Beau vraagt zich af of Billy, als vriendin van hem überhaupt een optie is voor hem. Bas antwoordt van wel en dat de persoon in kwestie het als compliment moet zien als hij diegene naar huis stuurt. Ook is hij bang dat de kliekjes blijven bestaan in Utopia en dat hij na het keuzemoment er alleen voorstaat in Utopia. Voel je je hier alleen? vraagt Beau. Bas zegt van wel maar vraagt zich tegelijkertijd af of de kliekjes in Utopia een nadeel of juist een voordeel zullen zijn. We zullen het zien sluit Beau af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *