De bewoners steken Linda een hart onder de riem omdat ze Utopia moet vertegenwoordigen in een tv programma

De bewoners steken Linda een hart onder de riem omdat ze Utopia moet vertegenwoordigen in een tv programma

Morgen mag Linda Utopia verlaten om mee te doen aan het tv programma Stelletje Pottenbakkers. Maar voor ze daarheen gaat, willen de bewoners haar klaarstomen. Aangezien Linda Utopia moet vertegenwoordigen in het programma heeft ze een cadeautje gekregen van de bewoners. Het is een blauw schort waar “Team Utopia” op staat geschreven in grote rode letters. Maar dat is niet het enige, Billy en Baldr hebben een quiz voorbereid die ze moet afnemen terwijl ze tegelijkertijd een pot aan het maken is. De vragen zijn allemaal gerelateerd aan het pottenbakken. Al snel komt Linda erachter dat ze zich wellicht nog iets beter moet inlezen in het pottenbakken en de theorie hierachter. Hoewel ze niet alle vragen goed heeft willen de bewoners haar een hart onder de riem steken met nog een verrassing. Ze krijgt een tegoedbon voor een elektrische pottenbak schijf, mede mogelijk gemaakt door José. Linda is er ontzettend blij mee en kan niet wachten om Utopia te vertegenwoordigen. Ze gaat naar eigen zeggen keihard haar best doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *