Linda verlaat morgen Utopia al voor het tv programma Stelletje Pottenbakkers

Linda verlaat morgen Utopia al voor het tv programma Stelletje Pottenbakkers

Als Billy achter de computer zit, komt er een mail binnen voor Linda. En laat het haar meteen weten omdat Linda naast haar zit. Het is een briefing voor Stelletje Pottenbakkers vertelt Billy. Linda besluit meteen het mailtje te lezen. Wow roept Linda uit als ze de mail aan het doorlezen is. Morgen blijkt de eerste opname namelijk al te zijn voor het tv programma, wat eerder is dan ze had verwacht. Aandachtig leest ze de mail verder. Madilia komt erbij staan en leest nieuwsgierig mee. Vind je het niet spannend? vraagt ze aan haar. Linda laat weten dat ze er vooral heel veel zin in heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *