Romy vindt het niet terecht dat Beau de kosten van Baldr zijn vrijgezellenfeest moet betalen

Romy vindt het niet terecht dat Beau de kosten van Baldr zijn vrijgezellenfeest moet betalen

Er zijn wat meningsverschillen over de begroting van de feestjes in Utopia. Veel bewoners vinden dat de feestjes gewoon uit de bv betaalt kan worden, terwijl de andere vinden dat deze door de bewoners zelf betaalt moeten worden. Beau heeft afgelopen vrijdag de vrijdagmiddagborrel en het vrijgezellenfeest van Baldr betaald maar Romy vindt dit onterecht. Ik ging ervan uit dat er van de borrel iets was begroot vertelt Beau aan Romy maar later bleek dit niet het geval te zijn. Ik vind niet dat jij ook maar een euro hoeft te betalen aan dat vrijgezellenfeest benadrukt Romy overtuigend. Ik vind het zo krom verhaal voegt ze eraan toe. Ze snapt wel dat het huwelijk van Baldr een vrijgezellenfeest nodig heeft maar hier hoeft Beau volgens haar niet voor op te draaien. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *