Billy en Beau bespreken de komst van Bas en hun relatie

Billy en Beau bespreken de komst van Bas en hun relatie

Bas en Beau waren voordat hij Utopia verliet erg close met elkaar maar nadat hij had besloten Utopia te verlaten is deze relatie geëindigd. Nu is Bas opnieuw terug in Utopia en denkt Billy dat dit erg ongemakkelijk is voor Beau.Volgens mij is het voor hem ongemakkelijker probeert Beau uit te leggen aan Billy. Billy denkt op haar beurt dat Beau meer antwoorden wil van Bas. Ik vind het best wel heftig voor je voegt ze eraan toe. Toch vindt ze Beau een steady en sterk persoon. Beau is het hiermee eens en heeft aangegeven het hoofdstuk Bas te hebben afgesloten. Voor mij is het echt afgesloten benadrukt ze. Dat siert je ook gaat Billy verder. Maar volgens mij was het een ongemakkelijk start. Dit bevestigd Beau. Ze voelt dat ze niets hoeft te weten van Bas en het allemaal wel goed vindt zo.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. ROb at 17:52

    Waar bemoeit Billy zich nu mee, het was al lang bekend dat Beau het hoofdstuk Bas had afgesloten. Ik snap Billy wel, ze probeert nu weer zieltjes te halen om persoonlijke gesprekken aan te gaan. Het blijft toch een gevaarlijk Billy. Ik heb er geen andere woorden voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *