Madilia en Ivan willen Linda voorbereiden voor haar opname dag van morgen

Madilia en Ivan willen Linda voorbereiden voor haar opname dag van morgen

Nu duidelijk is geworden dat Linda morgen al de eerste opname voor het tv programma Stelletje Pottenbakkers heeft Madilia iets voor haar in petto. Ze neemt Linda daarom mee naar de vide. Geef jezelf over en luister naar mij zegt ze mysterieus. Ivan gaat mee naar de vide en de twee laten aan Linda weten dat ze haar willen voorbereiden voor de opnamedag. We gaan je helemaal klaarstomen voor morgen vervolgd Madilia. En beveelt haar om op bed te gaan liggen. Linda doet braaf wat er gevraagd op en gaat op haar bed liggen. Madilia probeert haar te laten ontspannen en brengt een masker op haar gezicht aan, terwijl Ivan Linda een peptalk moet geven. Maar het verloopt niet echt volgens planning. Baldr en Johan zijn namelijk ook op de vide aanwezig en Ivan houdt zich niet helemaal aan zijn taak. In plaats van het geven van een peptalk, begint hij namelijk hard te zoemen. Dit in combinatie met het gepraat van Baldr en Johan zorgt voor veel ruis, waardoor Madilia lichtelijk in paniek raakt. Ik vind dit niet leuk, nu raak ik in paniek roept ze uit. Ik voel me zooooo ontspannen lacht Linda sarcastisch. Uiteindelijk besluiten ze maar te stoppen, tot grote teleurstelling van Madilia. Uiteindelijk proberen Madilia en Linda het nog een keer. Dit keer met zijn tweeën. Terwijl Madilia een gezichtsmasker bij haar op doet en even later een handmassage geeft, praten de twee over morgen. Zo bespreken ze wat Linda aan gaat trekken, wat ze allemaal zal gaan doen en of ze zenuwachtig is. Linda is in ieder geval erg benieuwd wat haar te wachten staat. Ik ben nu al zenuwachtig voor je lacht Madilia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *