René gaat er alles aan doen om de drankvoorraad inzichtelijk te maken

René gaat er alles aan doen om de drankvoorraad inzichtelijk te maken

Naar aanleiding van hun discussie over de drankvoorraad tijdens de bv vergadering, praten Billy en René buiten over de bar. René zegt dat hij het goed wil doen en bezig is om alles in orde te brengen. Dit gelooft Billy, alleen wil ze graag dat hij de bar inzichtelijk maakt. René begrijpt dit helemaal en hij legt aan zijn mede bewoner uit wat hij allemaal van plan is voor de bar. Zo wil hij een grote voorraad creëren die wel overzichtelijk is. Dus niet dat we volgende keer weer moeten concluderen dat het mis is gegaan? vraagt Billy voor de zekerheid. René schudt z’n hoofd en verzekert haar dat het goed gaat komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *