Beau gaat geen dagen lopen janken door alles wat er met Bas is gebeurd

Beau gaat geen dagen lopen janken door alles wat er met Bas is gebeurd

Beau en Bas hebben in hun tijd samen in Utopia een relatie gehad maar nadat hij de poorten heeft verlaten is dit over gegaan. Nu Bas terug is voelt het wat ongemakkelijk voor Beau en bespreekt zij dit met Demi. Ik ben daar heel makkelijk in, als iemand zegt ik hoef je niet, dan is het ook klaar zegt Beau standvastig. Ik ga geen dagen lopen janken hier benadrukt ze. Beau lijkt over Bas heen te zijn en dit valt Demi ook op, ik vind dat zonde van mijn tijd benadrukt ze. En is van mening dat wanneer een man haar niet meer leuk vindt, er nog wel andere op de wereld zijn en zich daarom niet rot voelt. Volgens Beau leer je van elke relatie en haal je overal iets positiefs uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. mechel at 19:47

    Beau wist toch dat Bas geen vaste relatie wilde en alleen keiharde sex wilde Daar heeft ze zelf mee ingestemd alleen dat zegt ze niet. Pff ze is een sneu geval die nu weer met der grote voeten in Johan trapt die de ergste loser van allemaal is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *