Fay en Mehmet praten over hun onderlinge botsingen

Fay en Mehmet praten over hun onderlinge botsingen

Een tijdje terug zijn Fay en Mehmet flink gebotst over een betaling. Demi en Fay wachtten op Mehmet voor een betaling maar Mehmet liet weten dat hij hier geen tijd voor had. Fay eiste dat hij toch de betaling zou behandelen, aangezien zij en Demi al lang aan het wachten waren. Mehmet werd hierdoor boos wat Fay niet vond kunnen. Ze vindt de toon die Mehmet soms tegen haar aanslaat niet fijn. Mehmet vindt het op zijn beurt weer niet leuk dat Fay soms haar wil probeert door te drammen. Vandaag besluit Fay naar hem toe te stappen om erover te praten. Mehmet geeft toe dat het dit keer zijn fout was en merkt op dat hij en Fay vaak zulke botsinkjes hebben. We hebben attitude probleempjes legt hij verder uit. De twee concluderen dat ze allebei vaak op hun strepen staan. Eigenlijk zijn we gewoon heel erg hetzelfde eindigt Fay vrolijk. Eind goed al goed!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *