Senna heeft een grap uitgehaald met Madilia’s schilderij

Senna heeft een grap uitgehaald met Madilia’s schilderij

Als Madilia op de bank bezig is met schilderen, vraagt Billy verbaasd aan haar waarom haar eigen schaduwschilderij is verplaatst. Madilia kijkt nog verbaasder terug en heeft geen idee waar Billy het erover heeft. Billy wijst het schaduwschilderij van Madilia aan, die nu op de buitenmuur van de vide hangt, in plaats van naast Madilia haar bed. Met open mond kijkt Madilia naar het schilderij, die hoog in de loods hangt. Wie heeft dat gedaan? roept ze verontwaardigd, terwijl ze er naar blijft kijken. En besluit het aan Ivan te vragen maar hij zegt dat hij niet de schuldige is. Pesterig vertelt hij dat hij dan het schilderij wel midden in de loods had gehangen, zodat iedereen ervan kon genieten. Ik wil dat mijn schilderij terugkomt op mijn plek raast Madilia door. Niemand geeft natuurlijk toe dat hij of zij het schilderij heeft verplaatst, tot grote frustratie van Madilia. Ik vind dit niet grappig roept ze boos. Senna biedt aan om het schilderij terug te hangen, wat vraagtekens oproept. Uiteindelijk geeft Senna lachend toe dat hij het schilderij heeft verplaatst. Vuile rat, ik haat je roept Madilia maar stiekem kan ze er wel om lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *