De Telegraaf interviewt Billy over haar strijd om Utopia te winnen

De Telegraaf interviewt Billy over haar strijd om Utopia te winnen

Billy krijgt onverwachts bezoek, de Telegraaf komt namelijk voor haar langs om een interview te houden. Zodra Billy de interviewster met de camera ziet, verschijnt er een lach op haar gezicht. Ze besluiten om op het dakterras van het penthouse te gaan staan. De interviewster stelt vragen over hoe het met Billy gaat de laatste tijd en hoe ze naar de eindstrijd toewerkt. Billy vertelt rustig haar verhaal en laat weten dat ze de laatste tijd heimwee heeft. Toch zal ze niet opgeven en is ze klaar om het spel te spelen. Ze weet dat de bewoners haar als een bedreiging zien maar ze is van plan om tot het einde te blijven. Ik heb hier de deur geopend en ik doe de deur dicht benadrukt ze. Het interview verloopt vlot en Billy kletst nog even na met de Telegraaf interviewster, waarna ze weer afscheid van elkaar nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. ROb at 17:48

    Inderdaad, ze is er uit gegaan en heeft helemaal geen recht van spreken, ze heeft geluk gehad dat Ruud toen die tijd haar heb toegelaten, dat had hij achteraf nooit moeten oden, ik denk ook dat hij daar spijt van heeft. Maar ze heeft niets opgebouwd, dat hebben ze met zijn allen gedaan. Hopen dat Bas haar naar huis zal sturen een vrijdag, wat zal dat voor een hoop mensen een opluchting zijn.

  2. Jeroen at 17:16

    Dat gezever van haar ik heb het hier geopend en ga als laatste eruit….ze vergeet wel even te vermelden dat ze vrijwillig eruit is gestapt. Waarom zou ze de Utopiaan moeten worden?? Wat heeft zij voor meerwaarde gehad in die 2 termijnen in Utopia??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *