Billy is klaar met het lieve gedoe en gaat zich meer uitspreken

Billy is klaar met het lieve gedoe en gaat zich meer uitspreken

Na de bv vergadering van vandaag praat Billy na met Madilia. Ze laat weten dat de vergadering voor erg veel spanning zorgde. Daarbij vindt ze dat het erg rommelig en langzaam verliep. Sommige dingen gaan niet goed, niemand durft dat te benoemen legt ze verder uit. Ik wil het wel telkens benoemen maar dat wordt mij niet in dank afgenomen voegt ze eraan toe. Ze is het zat dat alles op een lieve toon gezegd moet worden. Daar heb ik geen zin in, joh benadrukt ze verder. Madilia begrijpt wat Billy bedoelt en vindt het goed van haar dat zij wel haar mening durft uit te spreken. We moeten leren zakelijk en privé te scheiden eindig Billy. Zal Billy haar woorden waar maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 19:39

    Lekker vrijdag naar huis ze is echt miet te vertrouwen de ene keer kletst ze zo en dan weer anders .Ze weet niet meer wat ze heeft gelogen en bedrogen ,ze loopt in haar eigen leugens vast

  2. ROb at 17:44

    Tijdelijk, totdat ze weer tegen wordt gesproken, dan is weer het hek van de dam. Ze wil graag de leiding in sommige dingen en dat wordt niet altijd geaccepteerd. Nou berg je dan maar. Maar misschien is het tot vrijdag nog zo en wordt ze naar huis gestuurd door Bas. Ik hoop het zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *