De bv vergadering van 5 februari

De bv vergadering van 5 februari

De bv tak heeft weer bij elkaar gezet om van alles te bespreken. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 5 februari terug.

Als de groep rond de keukentafel zit, wordt de vergadering gestart. Ivan vertelt over José haar schilderijen. Vanaf nu zal er gewerkt worden met wekelijkse voorraden en hij vertelt dat de prijzen omhoog zijn gegaan. Dit zodat José haar bestellingen niet opstapelen en ze niet overwerkt raakt. René vertelt dan over zijn salsa evenement. Hij wil graag elke vrijdag de salsa dansleraar laten langskomen om salsa les te geven. Hiervoor eist hij wel dat er op vrijdagavond geen evenementen worden gepland. Uiteindelijk zal 13 april dan het feest plaatsvinden. René stelt voor om de bewoners die willen mee dansen 2,50 euro per les te laten betalen, zodat de kosten van de dansleraar en het evenement uiteindelijk minder zal worden. Ivan benadrukt dat eerst geïnventariseerd moet worden welke bewoners de salsa lessen willen volgen. Het zit hem niet lekker dat er voor het evenement kosten worden gemaakt die pas met het evenement worden mee begroot. Senna vindt dat voor heel veel evenementen van tevoren kosten worden gemaakt die later op het evenement worden mee begroot. Hier is iedereen het mee eens, behalve Ivan. Na een tijdje gekibbel concludeert Beau dat voor een evenement eerst een datum geprikt moet worden, dan een begroting en pas daarna mag het evenement online.

Na dit onderwerp wordt de drankvoorraad besproken. René vindt dat de bewoners zelf hun wijn moeten inkopen maar hier is niet iedereen het mee eens. Billy legt uit dat er ruimte moet zijn in de voorraad zodat de bewoners af en toe een fles wijn hieruit kunnen kopen. Linda vertelt dat het niet duidelijk wordt bijgehouden hoeveel flessen wijn de bewoners precies kopen en dat de financiën hierdoor ook in de war raken. Ik vind de rest van de voorraad ook rommelig zegt Billy. De rest van de voorraad zoals roer staafjes vindt ze vaak niet in orde. René snauwt terug dat dit niet zijn schuld is. Waarom raken we steeds zo gestresst als we het over een onderwerp hebben? vraagt Ivan dan. Billy reageert dat ze alles tegen elkaar moeten kunnen zeggen, zonder dat het persoonlijk wordt opgevat. Beau concludeert dat er extra wijn wordt ingekocht en dat René bij iedereen langs zal gaan om te vragen of ze ook flessen van de leverancier willen bestellen.

Mehmet vertelt daarna dat er op dit op moment 14.324 euro in de staatskas zit en dat er weinig facturen nog openstaan. Hij wil het over bepaalde uitgaven hebben waar hij weinig van begrijpt, zo zijn er nog potjes voor het gereedschap, het kinderboek en voor het strohuis. Ik wil die potjes weghebben vertelt Mehmet. Bas laat weten dat hij naar deze zaken zal kijken. En daarmee eindigt de vergadering van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ina at 16:10

    Dat puntje over de wijn voorraad waar Bill zo van leer trekt .is omdat Bill denkt anders niet te kennen drinken. Billy is verslaafd aan alcohol neem dat ze dat daar binnen ook weten. Waarom word daar nooit niks van gezegd en gedaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *