Romy is niet blij dat Ivan haar heeft aangesproken over de samenleving vergadering

Romy is niet blij dat Ivan haar heeft aangesproken over de samenleving vergadering

Romy is door Ivan aangesproken op het feit dat zij de samenleving vergadering niet heeft laten doorgaan. Romy vindt dat er te weinig punten zijn om te bespreken en daarom lijkt het haar het beste dat ze deze punten opsparen tot vrijdag. Ivan is het hier niet mee eens en dit heeft hij duidelijk gemaakt. Niet veel later uit Romy haar ongenoegen hierover bij Chipp. Romy is bang dat ze de taak als samenlevingshoofd niet goed vervult. Chipp praat deze gedachte al snel uit haar hoofd. Hij heeft er niks over te zeggen benadrukt hij. Chipp is het met Romy eens dat de leden van de bv veel meer te bespreken hebben dan de leden van de samenleving. Vorige week was het zo onserieus omdat we niks te bespreken hadden gaat Romy verder. Madilia die zich aansluit bij het gesprek is het eens met Romy. We hoeven niet te vergaderen om te vergaderen voegt ze eraan toe. Ik wil dat het effectief is gaat Romy verder. Met deze woorden van Chipp en Madilia blijft Romy achter haar keus staan. Dan hebben we maar een keer geen vergadering sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *