Ivan is niet blij dat Romy geen samenleving vergadering wil houden

Ivan is niet blij dat Romy geen samenleving vergadering wil houden

Het is weer maandag en dat betekent dat er een bv en een samenleving vergadering op het programma staat, waar we uiteraard nog op terug komen. Vlak voor de leden van de bv samenkomen, vertelt Romy aan Ivan dat de samenleving niet zal vergaderen vandaag. Romy die het hoofd van de samenleving is, heeft dit besloten omdat er niet echt punten zijn die besproken moeten worden. Met de vergadering van vorige week, die erg lacherig en onserieus was, nog in het hoofd lijkt dit haar de beste oplossing. Ivan is het hier echter niet helemaal mee eens. Hij vindt namelijk dat er bepaalde zaken rondom de groepsactiviteiten besproken moeten worden. Ik ga niet met zeven mensen daar zitten om alleen een groepsactiviteit te bespreken legt Romy uit. Ivan vindt dit op zijn beurt maar onzin omdat hij denkt dat er meer groeps gerelateerde onderwerpen besproken moeten worden. Ik vind het een beetje eng als er helemaal geen samenlevingsvergadering is voegt hij eraan toe. Daarom besluiten Romy en Ivan om later op te dag het een en ander te bespreken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *