Ivan waarschuwt Beau omdat Johan zichzelf in gevaar brengt om naar huis te worden gestuurd

Ivan waarschuwt Beau omdat Johan zichzelf in gevaar brengt om naar huis te worden gestuurd

Johan is de laatste tijd veel in zijn boot te vinden en dit betekent dat hij zich afzondert van de groep. Ivan besluit dit afgelopen avond bij Beau aan te kaarten. Ivan denkt dat dit in combinatie met de ruzie tussen Johan en Bas, een reden voor Bas kan zijn om Johan naar huis te sturen. Ik denk, ik zeg het tegen jou, want jij bent zijn vriendin voegt hij eraan toe.  Beau maakt vervolgens duidelijk dat ze niet de officiële vriendin van Johan is maar ze is blij met het advies dat Ivan haar geeft. Ze vreest, net als Ivan voor Johan zijn plek. Denk je dat Bas hem wegstuurt vraagt ze voorzichtig. Dat zou zomaar kunnen antwoordt Ivan. Daarom lijkt het hem verstandig dat Johan naar Bas toe gaat om de ruzie van een paar dagen geleden uit te praten. Beau vreest op haar beurt dat Johan dit niet zo snel zal doen. Hij is koppig zucht ze. Maar hij heeft wel wat te verliezen benadrukt Ivan. Daarom besluit Beau toch met Johan te gaan praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Ruud at 13:58

  IVAN is gewoon bij dat Johan blijft om dat hij steeds boven aan staat in de poll en dat hij van mensen ook hoort op de markt dat Johan moet blijven En winnen ..daarom praat hij met haar de sluwe vos

 2. ROb at 11:15

  Als dat de reden voor Bas zou zijn om Johan weg te sturen, zou ik het niet eerlijk vinden. Er zijn bewoners genoeg in Utopia die het meer verdienen om weg gestuurd te worden. Als ik het rijtje af zou moeten gaan dan zou het Billy, José, Romy en René. Kijk eens naar René, hoe vaak zit hij niet in zijn huisje met het kacheltje op zijn borst.

  • anneke at 23:39

   Waarom José zij is nog de enige die goed verdiend.
   Maar nu mag ze van Chipp en nog iemand niet meer tekenen ,dus als ze niet meer tekent kan ze weg gestuurd worden.
   De drieling brengen geen geld binnen voor de bv alleen die van hun zelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *