Ivan adviseert Johan dat hij het moet uitpraten met Bas

Ivan adviseert Johan dat hij het moet uitpraten met Bas

Terwijl Johan afgelopen avond Ivan muziek laat horen in de boot is Ivan toch nieuwsgierig naar hoe het nu gaat tussen Johan en Bas. Johan en Bas hebben een behoorlijke ruzie gehad over een poll die Bas op de Utopia courant heeft geplaatst. Heb je al met hem gepraat vraagt Ivan. Johan antwoordt dat hij dit nog niet heeft gedaan en ook niet van plan is. Ivan maakt zich op zijn beurt duidelijk zorgen om Johan aangezien Bas op dit moment in een hele sterke positie staat. Aan het eind van deze week zal Bas namelijk iemand naar huis moeten sturen. Had je je dan ook niet in kunnen houden? vraagt Ivan aan Johan. Nee dat kan ik niet reageert Johan resoluut. En maakt hem duidelijk dat hij dat soort dingen moet uitten als het hem dwars zit. Misschien is dat mijn valkuil benadrukt hij. En laat weten dat hij het niet handig vindt van Bas dat hij een poll is gestart want als hij hem had gewonnen dan had hij het huwelijk door moeten laten gaan. Je kan niet zomaar een poll starten en daar dan niks mee doen. Maar houd er maar over op, want ik word er weer helemaal naar van voegt hij eraan toe. Ivan wijst Johan er wel op dat Bas over een paar dagen iemand naar huis moet sturen. Boeit me geen reet zegt Johan. Al was hij de koning, ik blijf bij mijn mening sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Ruud at 14:29

  Johan blijft gewoon bij zijn standpunt en dat siert hem gewoon. ..Bas naait de mensen gewoon op,en hij gaat zelf de uit met nog eentje en dat wordt gewoon een vrouw.

 2. hennie at 14:10

  johan heeft gelijk zei gewoon wat hij er van vond mis had bas buiten de poort moeten blijven bij zijn do hij mist buiten togh daarom was hij weg gegaan

 3. ROb at 13:01

  Er was beloofd dat Baldr zou trouwen in Utopia, dan moeten ze geen Poll gaan maken tussen Bas en Do, en Baldr met zijn vrouw. Dus Johan heeft inderdaad gelijk.

 4. Mark Schoorl at 12:39

  Het zou echt belachelijk zijn als Bas echt iemand naar huis mag sturen. Toen bekend werd gemaakt dat Utopia zou stoppen werd er ook gezegd dat er niemand meer naar huis zou gaan. Dus waarom nu dan wel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *