Johan vindt de trouw poll van Bas echt niet kunnen

Johan vindt de trouw poll van Bas echt niet kunnen

Bas heeft zojuist een poll op de Utopia Courant geplaatst waarin hij mensen vraagt om te stemmen op het koppel waarvan zij vinden dat ze in Utopia moeten trouwen. Er kan hierbij gekozen worden tussen Baldr en zijn vrouw, of tussen Bas en Do. Wanneer Johan dit te horen krijgt, reageert hij hier niet positief op. Ik ben er een beetje klaar mee zegt hij nors tegen Mehmet. Volgens hem is deze actie van Bas op het randje en vindt hij niet dat Bas op basis van dit soort polls iemand weg zou moeten sturen. Mehmet vraagt zich hardop af of Bas zijn keuze inderdaad van zoiets als deze poll zou laten afhangen maar daar hebben beiden geen antwoord op. Wel is het voor Johan duidelijk dat hij hier niet blij van wordt. Ik kan me zo opwinden om zulke dingen besluit hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Chagija at 00:16

    Johan is een niets zeggende flap drol. En er zal nooit een Johan wet komen met zijn weglopen omdat hij gewoon een dwaas is die denkt dat hij zoooooo belangrijk is . Please Bas gooi Johan eruit met zijn kapsones

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *