Chipp, Demi en Fay hebben onenigheid over een nieuwe cartridge

Chipp, Demi en Fay hebben onenigheid over een nieuwe cartridge

Demi en Fay zitten samen achter de computer een hoop orders weg te werken, als ze besluiten dat ze een nieuwe cartridge voor de printer nodig hebben. Deze is 55 euro maar Chipp vindt dit iets te veel geld. Hij wil wachten met bestellen tot na het weekend, maar de twee zussen zijn het er niet mee eens. Fay probeert hem ervan te overtuigen dat ze de cartridge echt nodig hebben om hun orders weg te werken maar Chipp geeft niet thuis. Demi en Fay blijven geïrriteerd achter bij de computers. Anders moeten we er maar eentje voor onszelf bestellen oppert Demi. Fay is klaar met het gedoe. Ik ga me er niet druk om maken zucht ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *