Is Bas van plan om te trouwen met Do in Utopia?!

Is Bas van plan om te trouwen met Do in Utopia?!

Een dag na de binnenkomst van Bas, ontving hij een zwarte envelop. Hierin stond dat Bas twee weken de tijd heeft om te beslissen welke mede bewoner hij naar huis stuurt. Vandaag heeft Bas nog precies een week maar de afgelopen week heeft hij niet stil gezeten.  Zo heeft hij veel gesprekken gevoerd met zijn mede bewoners en hier en daar wat onrust gezaaid. Demi, Fay, Chipp en Johan maken zich zorgen over hun verblijf in Utopia. Vandaag is Baldr aan de beurt. Bas vraagt hem het hemd van het lijf over zijn aanstaande bruiloft in Utopia. Baldr kan niet goed plaatsen of dit puur interesse is,omdat Bas ook gaat trouwen, of dat hier meer achter zit. Netjes geeft hij antwoordt op Bas zijn vragen. Ik hoop dat ik er dan nog ben grapt Baldr. En anders kan ik naar jouw huwelijk kijken gaat hij verder. Dit brengt Bas op een idee en niet veel later kruipt hij achter de computer. Op de Utopia Courrant plaats hij een bijzondere vraag. Wie moet er trouwen in Utopia? met als antwoordopties Baldr en Anna of Bas en Do. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *