Volgens Billy kan iedereen de winnaar van Utopia worden

Volgens Billy kan iedereen de winnaar van Utopia worden

Gisteren zat Billy er behoorlijk doorheen maar vandaag voelt ze zich een stuk beter. Nadat ze met Romy heeft gepraat, zoekt ze ook Madilia op. Tegen Madilia vertelt Billy het zelfde als tegen Romy, namelijk dat ze bij zichzelf wil blijven en wil genieten van haar tijd in Utopia. Ze vindt het belangrijk dat niet alles in het teken staat van de eindstrijd. De twee praten uitgebreid over de huidige sfeer in de groep en het valt hen op dat bewoners zoals Bas en Ivan denken dat zij kans maken om te winnen. Maar volgens Billy is het niet relevant hoelang je in Utopia hebt gewoond of wat je precies gedaan hebt. Iedereen kan winnen, want we weten niet hoe de wedstrijd eruit zal zien legt ze aan Madilia uit. Madilia vertelt op haar beurt dat Bas haar heeft gezegd dat zij de immuniteit heeft gekregen omdat mensen haar niet als concurrent zien. Naar eigen zeggen heeft zij hier niet zo’n boodschap aan, want ze is het met Billy eens dat iedereen nog kan winnen. Na een tijdje maken de twee een einde aan hun gesprek. Madilia zegt dat ze blij is dat ze weer kan lachen en de twee geven elkaar een knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. mechel at 10:59

    Wat een wijsheid en Billy heeft gelijk iedereen kan de winnaar worden maar nog belangrijker is wat zij ook zegt dat ze lekker gaan genieten van de laatste maanden
    Een groot compliment voor jou Billy, houd vol 🙂 en ook jij Madi zet hem op, er zijn echt wel mensen buiten Utopia die jou zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *