Billy heeft een nieuwe tactiek, ze blijft bij zichzelf

Billy heeft een nieuwe tactiek, ze blijft bij zichzelf

Gisteren had Billy het even moeilijk, omdat ze niet wist of ze nog wel in Utopia wilde zijn. Een lange nacht slaap heeft haar goed gedaan en vandaag vertelt ze aan Romy wat ze van plan is de komende maanden. Ik blijf bij mezelf vertelt Billy strijdvaardig. En laat weten dat ze besloten heeft zich niet wil laten meeslepen in alle spelletjes die er gespeeld worden maar dat ze bij zichzelf wil blijven en lol wil maken. Ik ga genieten van mijn tijd hier legt ze verder uit. En het voelt niet goed om een ander spel te gaan spelen benadrukt ze. Romy snapt haar maar al te goed. Ook zij voelt niets voor het spelen van spelletjes en kiest daarom voor een tactiek die bij haar past. Ik zie het allemaal wel besluit Billy het gesprek. Zou deze nieuwe tactiek Billy helpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *