De bewoners krijgen een verdediging les van Baldr

De bewoners krijgen een verdediging les van Baldr

De bewoners maken zich klaar voor de verdediging les van Baldr. Baldr vindt dat iedereen in staat moet zijn om zich te verdedigen mocht dat nodig zijn. We gaan beginnen met de warming-up om alle spieren los te maken. Zwaaien met die armen roept hij de groep toe. Daarna legt hij de basistechnieken uit en doet wat slagen en trappen voor. De groep probeert na te doen wat Baldr doet maar dit wil nog niet bij iedereen lukken. Na de uitleg is het tijd om op elkaar te oefenen. De bewoners splitsen zich op in tweetallen en gaan los. Ik sla je in elkaar roept Romy sarcastisch en gaat in de vechthouding staan. Ook de andere bewoners zijn enthousiast en beginnen fanatiek aan de les.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *