Madilia spreekt José aan, ze moet zichzelf niet moet vergeten

Madilia spreekt José aan, ze moet zichzelf niet moet vergeten

José heeft het de afgelopen tijd erg druk met het maken van haar schilderijen. Madilia besluit vandaag een kijkje te nemen bij haar om haar te vragen hoe het met haar gaat. Ik zag dat je gisteren een beetje aan het stressen was begint ze het gesprek. José laat weten aan dat het gisteren inderdaad even te veel was voor haar. Ze was bezig met schilderen en koken, waardoor er nogal veel op haar bordje kwam. En geeft aan dat ze zich vandaag wel weer wat beter voelt en Madilia is blij om dat te horen. Vergeet jezelf niet schat drukt ze haar op haar hart. José belooft dat ze dat niet zal doen. Al snel kletsen de twee honderduit over allerlei onderwerpen en vermaken ze zich goed in José haar caravan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *