De poll van de Bas houdt de bewoners flink bezig

De poll van de Bas houdt de bewoners flink bezig

Bas heeft een poll gemaakt, waarin hij bezoekers van de Utopia Courant vraagt te kiezen wie er moet trouwen in Utopia, hij of Baldr. Dit idee is bij Johan helemaal verkeerd gevallen en de twee hebben woorden gehad toen Johan Bas hierop aansprak. In de loods wordt er flink over nagepraat. Waar is Johan mee bezig? vraagt Demi aan Beau. Volgens haar is het belangrijk om in deze tijd zoveel mogelijk mensen te vriend te houden en dat is niet echt wat Johan nu aan het doen is. Hij is alleen maar lief tegen jou legt ze uit aan Beau. Volgens Beau heeft Johan gereageerd in emotie en is dat zijn manier om met dingen om te gaan. Maar ik praat het niet goed hoor voegt ze eraan toe.

Wat later spreekt ook Billy Beau aan op het gedrag van Johan. Hoe is het met Johan? vraagt ze. Beau antwoordt dat ze Johan nog niet gesproken heeft en dat ze het dus niet weet. Volgens Billy heeft Johan veel te heftig gereageerd. Bas heeft die poll alleen maar met goede bedoelingen gemaakt aldus Billy. Nadat Beau met haar twee mede bewoners heeft gepraat, bespreekt ze de kwestie met Baldr. Johan wilde het voor Baldr opnemen door Bas aan te spreken op de poll maar voor Baldr was dit niet zo nodig geweest. Eerst vond ik het ook een naaistreek, maar toen heb ik met Bas gepraat en toen vond ik dat niet meer eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Chagija at 00:12

    Johan neemt het alleen op tegen Bas voor zijn eigen ego groter te laten groeien Wat een walgelijk persoon is die nep Johan zeg en wat een groot Toneel spel voert hij weer op met die zogenaamde goede bedoelingen die toch alleen voor hem zelf uit pakken. Let allemaal maar eens op als hij de poort uitloopt hoeveel spullen hij heeft verdonkermaand Hij is echt niet Jan goedzak maar Jan bedrieger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *