Beau gaat met boze Johan praten

Beau gaat met boze Johan praten

Bas heeft vandaag een poll op de Utopia Courrant geplaatst waarin er gestemd kan worden voor een huwelijk tussen Baldr en zijn vrouw in Utopia, of een huwelijk voor Bas. Johan vindt dit een ontzettend flauwe actie van Bas en dit heeft hij hem duidelijk gemaakt. Na de ruzie trekt Johan zich terug terwijl er in de loods flink wordt nagepraat. Na een tijdje besluit Beau hem op te zoeken. Was je een beetje boos? vraagt ze voorzichtig. Johan laat duidelijk weten wat hij van de actie van Bas vindt en legt haar haarfijn uit waarom hij zo boos werd. Beau probeert hem voorzichtig te adviseren dat hij beter rustig kan reageren in zo’n situatie. Dat gaat niet zucht Johan, waarna de twee al snel van onderwerp veranderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. josknapen at 10:53

    Johan moet eruit, hij is geen team speler, hij is een probleem kind, hij zal zijn hele leven niet goed in zijn vel komen te zitten, dat straalt hij uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *