Romy is bang dat Bas een spectaculaire actie onderneemt in zijn keuze om iemand weg te sturen

Romy is bang dat Bas een spectaculaire actie onderneemt in zijn keuze om iemand weg te sturen

Bas heeft een week geleden te horen gekregen dat hij iemand naar huis moet sturen. Over precies een week is het zover. Wie hij naar huis gaat sturen dat weet niemand. Wel wordt er volop gespeculeerd door de overige bewoners. Zo ook Romy en Billy. Ik denk niet meer dat hij Chipp weg gaat sturen zegt Romy. Billy is het hier mee eens. Ze gaan goed met elkaar om voegt ze er met een zucht aan toe. Wie Bas dan wel naar huis zal sturen, dat weten zij niet. Ik weet het echt niet Bil vervolgd Romy. Zelfs wij kunnen het zijn. Ik denk dat hij iets spectaculairs gaat doen gaat ze verder. Hier maakt Billy zich op haar beurt geen zorgen om. Hij stemt echt niet op ons sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *