Chipp wil een trouw quiz organiseren voor Bas en Baldr

Chipp wil een trouw quiz organiseren voor Bas en Baldr

Bas heeft een poll op de Utopia Courant gezet waarin hij de bezoeker vraagt wie er in Utopia moet trouwen. Er kan gekozen worden tussen Baldr en zijn vrouw of Bas en zijn vriendin Do. Dit heeft Chipp op een idee gebracht. Jullie gaan tegen elkaar quizzen zegt hij enthousiast tegen Bas en Baldr. Chipp is op onderzoek uitgegaan en is erachter gekomen dat er meer bij een huwelijk komt kijken dan je denkt. Baldr die eigenlijk al getrouwd is, begint te lachen om deze wijze woorden van hem. Kijk maar naar José, die heeft er twee meegemaakt gaat Chipp verder. De verhalen van José hebben duidelijk indruk gemaakt op hem. Na twee minuten dacht ik al dat ik weg wilde lopen, want het is nogal wat benadrukt hij.  En wat betekent het als je de quiz wint vraagt Bas nieuwsgierig. De winnaar van de quiz laat aan de buitenwereld zien dat hij echt klaar is voor het huwelijk. De quiz staat gepland voor zondagavond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *