Een aantal bewoners vinden dat Johan te ver is gegaan

Een aantal bewoners vinden dat Johan te ver is gegaan

Bas en Johan hebben woorden gehad over de poll die Bas op de Utopia Courant heeft gezet. Johan is hierbij behoorlijk uit zijn slof geschoten en dat is ook bij de andere bewoners opgevallen. Romy, Demi, Fay en Beau zitten te praten in het huisje van Beau als dit onderwerp ter sprake komt. Romy vindt het belachelijk dat Johan zo heftig heeft gereageerd en vindt dat hij deze keer te ver is gegaan. Dit was echt niet normaal legt ze aan haar mede bewoners uit. Ook Fay en Demi vinden dat Johan anders had moeten reageren. Ik denk dat er meer aan de hand is denkt Fay hardop. Volgens Romy reageert iedereen anders wanneer hij boos is maar was zo’n heftige reactie niet nodig geweest. Iedereen wordt boos op zijn eigen manier maar dit hoeft niemand te accepteren zegt ze stellig. Volgens Beau heeft Johan toegegeven dat hij weet dat hij een kort lontje heeft maar dit is voor Romy niet voldoende. Ik denk dat hij ergens anders mee zit, want anders reageer je echt niet zo heftig. Dit was niet normaal besluit ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Chagija at 00:23

  Johan denkt alleen aan zichzelf en het is wel heel erg sneu dat mensen denken dat ze voor hem moeten opkomen. Hij heeft sinds kort een nieuwe moeder Beau en een schoothondje Baldr. Ik heb absoluut geen respect voor Johan die de mensen allemaal gebruikt en misbruikt Hij is walgelijk

 2. Zomaar een lezer at 10:25

  Persoonlijk vind ik de hele actie van Bas niet kunnen.
  De hele groep was toch enthousiast dat Baldr in Utopia zijn huwelijksgeloften over zou doen.
  Nu zijn ze 360 graden gedrsaid omdat Bas dit voorstelt. Was het iemand anders geweest dan was er discussie opgelaaid.

  En Baldr durft volgens mij niet tegen Bas in te gaan.

  Ik denk dat Johan er ook zo ovet denkt maar dit in zijn boosheid niet kan uitleggen en toch de hele groep, behalve Beau, tegen zich heeft.

 3. ROb at 06:42

  Alsof Romy zelf nooit uit haar slof schiet, we hebben haar anders vaak genoeg gehord, zowel tegen Cemal als tegen Billy, kan ook niet door de beugel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *