Baldr wil niet dat Johan weggestuurd wordt door zijn gedragingen

Baldr wil niet dat Johan weggestuurd wordt door zijn gedragingen

Johan is vanmiddag volgens vele inwoners te ver gegaan. Dit omdat hij boos was op Bas. Bas heeft bedacht een wedstrijdelement te maken van de trouwerij in Utopia. Hierbij ontstond er een strijd tussen Bas en Baldr over wie er zou mogen trouwen in Utopia. Johan is klaar met het gedrag van Bas en bespreekt dit met Baldr. Als je hier tegenin gaat, hebben ze altijd een weerwoord. Daar trap ik niet in begint Johan het gesprek tegen Baldr. Ik weet wel dat ik mijn gebruiksaanwijzing heb gaat hij verder. Baldr antwoordt  dat hij er niet mee zit en het allemaal wel aankijkt. Maar ik wil echt niet dat er iets gebeurd, waardoor jij hier weggaat voegt hij eraan toe. Maar Johan heeft er op zijn beurt geen zin om op zijn tenen te lopen, omdat hij naar huis gestuurd kan worden door Bas.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. gina at 10:11

  Eruit met die vent als die Johan roept moet iedereen na pijpen dansen en beau dat is zo dom ding haar ouders zijn niet blij hem wat een dom ding is dat weg met dat zootje

 2. ROb at 07:14

  Waarom negatief reageren op een reactie die hier geplaatst wordt, iedereen mag zijn mening geven.
  Eerder is al beloofd dat Baldr zou trouwen in Utopia, daar was het stenen hart voor gemaakt en waarom moet er dan een poll gemaakt worden wie er zal gaan trouwen in Utopia.
  Ik vind Bas een topper, maar hij is er uit gegaan en Do ook, dan moet hij niet bij terugkomst in Utopia de lakens uit gaan delen.

 3. Ruud at 00:12

  Wees maar niet bang Johan ,,Bas stuurt jouw niet weg, hij heeft zelf gezegd tegen |Beau dat jullie het gezicht zijn van Utopia voor de buiten wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *