De bewoners bereiden zich voor op een vrijgezellenfeest voor Baldr

De bewoners bereiden zich voor op een vrijgezellenfeest voor Baldr

Het is al een tijdje bekend dat Baldr nogmaals wil trouwen met zijn vrouw in Utopia. Nadat hij haar ten huwelijk heeft gevraagd zijn de voorbereidingen al in volle gang. Maar bij een huwelijk hoort natuurlijk ook een vrijgezellenfeest en dit vond afgelopen avond plaats. Beau hield zich druk bezig met de voorbereidingen. Vanavond hebben we gewoon met ze alle een feestje begint Beau het gesprek met Linda en Madilia. Ik wil hem flink wat opdrachten laten doen gaat ze verder. Als het aan Beau ligt wordt er flink uitgepakt. Gaat die in een konijnenpak? vraagt Linda enthousiast maar dit weet Beau nog niet. Waar de vrouwen het wel over eens zijn is dat Het wel awkward moet zijn. Ook Chipp bemoeit zich met de organisatie en vraagt of Madilia wil buikdansen voor Baldr vanavond maar dit weigert zij. Ik denk niet dat zijn vrouw het leuk vindt legt ze verder uit.  Chipp komt er al snel achter dat Madilia het niet wil en vraagt het aan Linda maar die heeft hier ook geen zin in. De moed zinkt al in de schoen bij Chipp. Er moet en zal een lapdance komen, anders is het k*t mompelt hij in zichzelf. Nadat Beau het plan vertelt aan Romy en de tweeling zegt Romy gelijk dat zij de lapdance wel wil geven. Ja waarom niet, boeien. Hoe de rest van de vond verliep lees je zo in een uitgebreid verslag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Marja at 11:35

    Vrijgezellenavond: Baldr is al getrouwd dus geen vrijgezel.
    Romy een lapdance, als Cemal iemand gaat masseren is de wereld te klein, maar een lapdance kan wel? Dat moest Cemal eens proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *