Hoe verliep het vrijgezellenfeest van Baldr?

Hoe verliep het vrijgezellenfeest van Baldr?

Afgelopen avond was de vrijgezellenfeest van Baldr. In deze samenvatting lees je er alles over terug zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Terwijl Baldr nietsvermoedend op de bank zit, bereiden de andere bewoners het vrijgezellenfeest voor van Baldr. Uiteindelijk komt de groep bij elkaar en neemt Beau het woord.  Normaal hebben we de vrijdagmiddagborrel maar nu hebben we even iets anders vertelt ze vol enthousiasme tegen de groep, terwijl zij een spandoek tevoorschijn haalt. Beau en Ivan laten onder luid gejuich het spandoek zien aan Baldr met de tekst “Red Baldr’s huwelijk”. De glimlach kan niet meer van zijn gezicht af en al snel wordt hij omgetoverd tot een vrijgezel. Terwijl Baldr zijn kleding uittrekt en zijn vrijgezellenkleding aandoet zingen de bewoners, broek uit, op je hoofd, broek uit op je hoofd. Nadat hij zich heeft omgekleed is het tijd voor de eerste opdracht. Hij wordt begeleid naar het atelier waar hij overal wordt bespetterd door Billy.

Hierna is het tijd voor een koud biertje en wordt de vrijgezel doorgestuurd naar de bistro, waar hij zich voor schut mag zetten tijdens het zingen. Jij gaat voor ons een liedje zingen, die je niet kent begint Johan tegen Baldr. Terwijl Baldr zingt er is maar één wc, en wij moeten met zijn twee bereidt Beau de volgende opdracht al voor. Nadat Baldr bij is gekomen van de bistro wordt hij alweer vol gegooid met nieuw bier. Ook de andere bewoners drinken flink door. Aten, aten, aten wordt er vanuit de groep geroepen terwijl Baldr in één keer zijn biertje naar binnen giet. Opschieten roepen ze. De bewoners sturen Baldr vervolgens door naar het weiland waar hij opnieuw voor schut wordt gezet. Baldr heeft vroeger bij defensie gewerkt en dit willen de bewoners wel eens zien van hem. Hup, tijgeren, nu roept Chipp terwijl Baldr in het weiland ligt. Terwijl de bewoners hem aanmoedigen rent hij over de hindernisbaan, onder het genot van glazen bier. Vele drankjes verder en uitgeput van het parcours lijkt Baldr nog moeilijk te kunnen lopen. Maar Baldr is nog niet klaar als het aan de groep ligt.

Terwijl de bewoners roepen dat Baldr zijn huwelijk gered moet worden, lopen zij naar de volgende opdracht toe namelijk de loopband. Terwijl hij rent op de loopband, drinkt hij zijn biertje op. En dat gaat maar net goed. De groep is enthousiast en moedigt hem aan. Tussendoor heeft Baldr een kleine tussenstop waarbij zij steen,papier,schaar spelen. Chipp en Baldr doen een wedstrijdje tegen elkaar en degene die verliest, moet zijn bier opdrinken. Baldr lijkt bijna niet meer op zijn benen te kunnen staan maar toch gaat hij verder met zijn opdrachten. Hij moet bewijzen hoe ver hij kan komen met een sprintje, maar na vijftien meter valt hij al in de modder. De hele groep ligt in een deuk.

En door wordt er geroepen door Billy. Het spannendste gedeelte van de avond is aangebroken namelijk de lapdance. De muziek wordt gestart en Baldr wordt op een stoel neergezet. Terwijl Romy sexy uit haar caravan loopt begint zij rondom de vrijgezel te dansen. Voorzichtig komt ze steeds een stukje dichterbij maar al snel komt er een einde aan de lapdance. Vond je het leuk? vraagt Romy aan Baldr, die gelijk knikt. Al snel komt de laatste opdracht van de avond voor de vrijgezel. Dit onderdeel heet het vragenvuurtje. Chipp stelt pittige vragen aan Baldr over Utopia en over zijn huwelijk. Nadat hij de vragen heeft doorstaan besluiten de bewoners dat er een einde is gekomen aan het vrijgezellenfeest en dat het tijd is voor een leuke dansavond.

Terwijl de groep nog aan het nagenieten is, staat Baldr onder de douche. De muziek klinkt hard door de loods, terwijl de bewoners zich vermaken met een drankje en een dansje. De sfeer is goed en iedereen, behalve Linda lijkt blij. Nadat Baldr uit de douche komt heeft hij nog steeds zwarte stift op zijn lichaam staan. Billy en Ivan proberen het van hem af te boenen maar dit lukt niet gelijk. Uiteindelijk lukt het de bewoners toch om de stift van Baldr af te krijgen en kan het feestje doorgaan. En zo bleef het nog lang onrustig in Utopia…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *