Linda irriteert zich na het vrijgezellenfeest van Baldr

Linda irriteert zich na het vrijgezellenfeest van Baldr

Als het vrijgezellenfeest van Baldr erop zit ziet Linda wat voor troep het allemaal met zich mee heeft gebracht. Ze uit haar frustraties bij Madilia. Ik ben klaar met eten, dus laat mijn bord staan zegt Linda cynisch tegen Madilia. Madilia laat zich niet kennen en probeert de huiskamer schoon te maken. Let’s have fun girl probeert ze Linda te overtuigen. Gefrustreerd probeert Linda de keuken op te schonen en ruimt zij de troep op. Romy ziet dat Linda geïrriteerd is en vraagt wat er met haar aan de hand is. Niemand ruimt zijn troep op vertelt ze verder. Maar Romy lijkt niet veel interesse hebben in Linda en loopt door, terwijl Linda verder klaagt.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *